RÉGI, SZÉP HAGYOMÁNYT ÚJÍTOTT FEL a New York-i Magyar Szülői-Tanári Egyesület az április 21-én megrendezett Támogatói Estjével.

A korábbi Tulipános Bálokhoz hasonlóan ezt a rendezvényt is az Arany János Magyar Óvoda és Iskola támogatására gyűjtendő adományok céljából rendeztük.

Az Estnek – akárcsak az iskola 30 éves évfordulójakor, 1993-ban – 25 év után ismét a Magyar Főkonzulátus adott otthont. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani kiemelt támogatásukért és az Est sikeres és maradandó élményt nyújtó lebonyolításában való részvételükért.

A vendégek Dr. Szakács Imre konzul köszöntője, valamint az Egyesület és az Iskola működéséről szóló beszámolók után meghallgathatták Boncz Ádám és a Pankovits Nikolett Septett színvolalas műsorát, melyet finom vacsora, majd tombola követett. Az eseményen az iskola régebbi vezetői, tanárai, támogatói éppúgy képviselték magukat, mint a mostani szülők és az iskola ügyét fontosnak ítélő new york-i magyarság tagjai.

Minden résztvevőnek hálásan köszönjük adományaikat, és reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk nagylelkű támogatásukra!